Categories
Arctandrianytt Nyheter

Arctandrianytt #2 – 2014

Last ned som pdf her

---

MEDLEMSMØTE
TID: 30. April kl 1700 STED: STAKKEN
Tema: Boknafiskmiddag og presentasjon av lofotturen
Nybokna fra årets lofottur, serveres med tradisjonelt tilbehør. Det vil bli mulighet for å smake både rundhengt og råskjært fisk. Etter på blir det kaffe med bilder og video fra årets lofottur. (Sannsynligvis blir det også diskusjon rundt hva som er boknafisk og hva som kan kalles gjellosing).
Sted: Stakken Dato: Onsdag 30. April
Tid: Middag serveres i rimelig middagstid som denne dag er satt kl. 1700 Kaffe osv ca. kl 1830. Pris: 200,- for rikelig med middag (100 for studenter og andre med lite penger, 50 for barn). Overskudd går direkte til klubbkassa. For de som ikke ønsker middag (stakkars sjeler) er det mulig å delta bare på medlemsmøtet. NB! Påmelding til middag til post@arctandria.no eller sms/ring til 99437644 (thomas).

Planer for Mai.
Det legges opp til stor aktivitet i måneden som kommer og håper flest mulig finner noe de har lyst til å være med på. Mange av aktivitetene passer for barn og for nye medlemmer så ta med en venn!

Friluftsliv for alle, roing på stakken. 7. mai
7 mai arrangerer vi sammen med Ishavskysten friluftsråd roing for barn og unge. Vi tar ut småbåtene, lager fisksuppe og aktivitet for alle. Dette er første aktivitet i prosjektet til ishavskystens friluftsråd som de har kalt Friluftsliv for alle og det blir dermed også åpningsseremoni med prominente personer fra kommunen. Møt opp vi trenger all den hjelp og oppmerksomhet vi kan få. Arrangementet starter kl 1730.

Kurs i høvling av åttringmast
Vi trenger ny mast til Håløygen og arrangerer dette som kurs. Arbeidsleder er Arne Terje Sæter. Kurset starter 8. Mai kl 1900 på Stakken. Påmelding til Tormod, tskimmeli@gmail.com 90152946.
Utsett av Håløygen 10. og 11. mai
Hei sjøulker
I sommer setter vi ut Håløygen, den fortjener å få vann under kjølen stakkar.
Vi setter ut lørdag 10.mai
Oppmøte Hella 10.mai kl 0830 (så tidlig pga Rystrømmen)
Håløygen settes opp på Stakken. Skraper og smører så langt vi kommer på lørdag.
Søndag:
Fortsetter dugnad på Håløygen, oppmøte 1100. Maler og gjør den lekker. Smører riggen. Det er mulig å overnatte i rorbua for de som ønsker det.

Grunnlovsseilas med Anna Rogde
Noen som vil ro ordføreren på selveste 17 Mai?
Grunnlovsseilasen kommer til Tromsø med Anna Rogde fredag kveld. Ankomsttid kl 20:00. Anna Rogde legger til kai ved Polarmuseet. Det vil bli et arrangement rundt ankomsten på kai og ved Skansen i den forbindelsen. Den 17. Mai seiler den til Finnsnes – ca kl 15:00 etter en seremoni på torget. Ordfører skal fra scenen på torget og roes ut til Anna Rogde som da ligger ankret opp noen 10-talls meter fra flytebrygga i Torghuken. Det vil være helt naturlig at de ros ut av Arctandria i en av våre småbåter.

Medlemsmøte med Måsegg
Torsdag 22 mai feirer vi måsen og nyter årets produksjon av måsegg.
Det blir også servert måsemat (reker). Påmeldingsplikt til post@arctandria.no eller på sms/telefon til noen i styret for de som ikke er i mailverden
Mulighet for kjøp av alkoholfritt øl, de som ønsker noe sterkere må ta med selv.

Stakkendagen 2014
Stakkendagen arrangeres i år 31 mai, dette er dagen vi presenterer vår virksomhet for Tromsøs befolkning. Sett av dagen! Detaljer kommer senere

Dugnad på Stakken
Vinterstormen har fart hardt med steinvorren og den må fikses, dato er enda ikke fastlagt og det er mulig at vi legger det til samme helg som stakkendagen.
---

Meld deg på nyhetsbrevet for å motta disse på epost!