Categories
Nyheter

Bli med Salarøy til Kystens landsstevne i Sandnessjøen!

Den 8 juli starter fembøringen Salarøy fra Tromsø med retning mot Sandnessjøen og kystens landsstevne som går av stabelen 18-21 Juli. Gå ikke glipp av denne muligheten til å oppleve verdens vakreste kyststrekning i råseilbåt. På tur sørover blir vi med på samseiling med andre tradisjonsbåter i dager fra Nordskott via naturperlene kjærringøy, blixvær, Støtt, Rødøy og Nesna til Sandnessjøen. Nordovertur starter 21 eller 22 juli og planlegger å være i Tromsø rundt 28 juli.
 
Vi trenger mer mannskap!
 
Så hvis du ønsker å delta på hele eller deler av turen, meld deg på nå til Thomas (denne mailadressen) og 99437644 eller Rune Sandberg 93069575.
 
Spre gjerne denne mailen til andre seilere utenfor Arctandria, eller om dere kjenner noen i Arctandria som ikke er på maillista.
Noen Linker:
Fullbooket havn under sommerens landsstevne - Forbundet Kysten

Source: kysten.no
Forbundet KYSTENs landsstevne i Sandnessjøen er et populært reisemål i sommer. En måned før åpningen er havnekapasiteten sprengt. Deltakere på KYSTENs landsstevner er vant til å ligge tett. Foto: Bente Foldvik Forbundet KYSTENs landsstevne går av stabelen 18. - 21. juli i Sandnessjøen. Alstahaug Kystlag er hovedarrangør, og har med seg kystlagene på Brønnøy, Dønna, Nesna og Vega på laget. Siden i vinter har det tikket inn påmeldinger, og antallet ventede båter er nå 110.  - Vi har nå stengt for ...
Thomas Johansen
Leder Arctandria Kystlag