Categories
Nyheter

Kommende aktiviteter

Dugnad

Lørdag 6. mai fra kl. 10:00 er det dugnad for klargjøring av Salarøy sitt utsett på lørdag 13. mai. Vi trenger å gå over tauverk og tilfar til båten. Noe smøring med tjære så ha på klær som tåler å bli skitten. Vi har også behov for å utbedre vorren, her er det steinbæring og sammenskruing av trestokker.

Utsett Salarøy

(Ny dato pga dårlig vær!) Søndag 14. mai er det utsett av Salarøy. oppmøte kl 11:00. Etter at lunner og slikt er lagt ut og det er nok folk tar vi samse tak og får bært ut båten. Vi har ny stråkjøl så i år tror vi det går relativt lett, kanskje lettere enn tidligere. Så er det alt som skal bæres inn av ballast, tilfar og mast skal reise.

Denne dagen serveres settargrøt. så om noen synes det er for tungt med bæring er lettere arbeid også. Det er fjære sjø kl 15:30 og på floa 21:30 kjører vi Salarøy til Eidkjosen.

Sjømatfest 2023

Helga 9. - 11. juni er det Sjømatfest og kapproing i Tromsø. Arctandria er invitert til å møte opp med Salarøy og evt en/to småbåter. Styret mener det er en fin måte å få vist oss fram og fortelle byens innbyggere hva vi holder på med. Vi trenger både folk som kan være med på å seile/gå båten fra Eidkjosen og til byen og tilbake igjen. Til byen vil skje på torsdag 8. juni. tilbake lørdag kveld eller søndag (Her har vi lagt inn et forbehold om været). På festivalområdet som i år for det meste er på Vervet vil vi også ha mulighet for stand. Vi planlegger å ha en bod/telt der vi kan få vist på skjerm, bilder og filmer fra Stakken og Salarøy. Kanskje får vi til eventyr/ fortellerstund for barn. Er det vær for det vil vi ta med en eller to småbåter slik at barn og foreldre kan få ro.

  • Vi trenger derfor personer som kan bemanne boden, Salarøy og småbåten(e) fredag og lørdag.
  • Kan du delta på seilasen mellom Eidkjosen og Tromsø samt har mulighet for noen en eller noen timers vakt i boden ta kontakt med oss i styret.
  • Svar til styret@arctandria.no eller på mobil til Per G Eilertsen 95294657.