Categories
Nyheter ukategorisert

Rødsei og siste nytt på vikingeskipsfronten

I følge Wikipedia er rødsei, eller gammelsei som den også kalles, moden saltet sei på tønne. Enkelte vil nok kalle den for godt moden. Den bløgges ikke når den dras opp og lagres på tønne over noen år, før den er klar til spising. Før i tida var dette en hensiktsmessig konserveringsmetode. Nå er den for delikatesse å regne. Dette er en matopplevelse vi anbefaler på det sterkeste!

Torsdag 21. november har du sjansen til å få smake denne delikatessen. Da serverer vi rødsei på medlemsmøtet vårt på Stakken. I tillegg kommer båtbygger Arne Terje Sæther for å vise bilder og fortelle om siste nytt på vikingeskipsfronten, fra Draken Harald Hårfagre.

Men vi har bare rødsei til 25 stykker. Derfor må man melde seg på til Per Grov Eilertsen enten på e-post eller på telefon (95 29 46 57), hvis man vil ha rødsei. Herligheten koster 200 kroner pr. person. Om man vil komme på medlemsmøtet, men ikke vil ha rødsei trenger man ikke melde seg på.

Vi serverer mat klokka 19.30. Foredraget begynner 20.15. Hjertelig velkommen! Er du ikke medlem, men nysgjerrig på hva vi holder på med er du velkommen uansett.